Scrapmafie neumřela, scrapmafie žijééé :D

Konečně jsem si našla chvilku vám všem říct, že Scrapmafie pořád žije :) Začátkem školního roku se toho na nás strašně moc nahrnulo a scrap musel trošku stranou.

Aktijku naplno zaměstnává obchod, což je vlastně i vaše  zásluha, jen tak dál :) Ale i přesto dokázala zorganizovat úžasný scrapvíkend pro začínající i pokročilejší scrapařky. Mohly bychom rovnou říct nadšence, protože ty holky (ať už byly jakéhokoli věku) byly naprosto úžasné, zapálené, nadšené a plné kreativity. Konal se tradičně na Vysočině. Aktijce s vedením kurzu pomáhaly i Píďa a Astarte a prý to bylo skvělé (což věřím a je mi líto, že mi to nakonec nevyšlo se přidat). Tvořily se „peněženky“, notýsky a všechno možné. Více o kurzu se dozvíte na Aktijčině blogu - http://navody.hurapapir.cz/?p=1624. Kurz Ast tak nakopnul, že dodělala jedno malé scrapbookové překvapení, které s Aktijkou chystají :)


I když nás to mrzí, od jarního scrapsrazu jsme se letos ještě nesešly (i když vlastně tam chyběla Dagulka, takže ani tam jsme nebyly komplet :( Z Dagulky se nám stává solidní workoholik, no snad se to i s ní zlepší. Scházíme se tedy alespoň podle sekcí :) Brněnská sekce se vídává celkem pravidelně a často.

Překvapí někoho, že Astarte taky nestíhá, nescrapuje ani nepíše články na blog? Toho jste si určitě všimly samy. Podzim mají v práci tradičně náročný, protože vychází nová verze Zoner Photo Studia, navíc má manžela dlouhodobě v Indii, tak doufá, že ji omluvíte. Taky teda doufá, že se vám po jejích článcích stýská a budete mít radost až to zase nějak ukočíruje :)

A copak dělá Píďa? Píďa se nevěnuje ani kurzům, ani scrapu či jiné bohulibé činnosti, Píďa jen pracuje, píše domácí úkoly, pracuje a pořád takto dokola. Ale ve čtvrtek hodila domácí úkoly (svého prvňáčka, ne vlastní, pochopitelně) na tatínka a vyrazila na srazík s čerstvou neopotřebenou sekcí brněnských scrapařek (Pettie, Katka Trnka a Vertom), které stále ještě stíhají krom práce a domácnosti i svůj největší koníček. Sešly se ve čtvrtek v jedné nejmenované brněnské pizzerii a byl to velmi vydařený večer plný dobrého jídla, povídání, legrace a samozřejmě alb. Každá si přinesla něco svého na ukázku a tak jsme strávily asi 3 hodiny prohlížením a vzájemným navnaďováním se na scrap, ale především plánováním společného tvoření. Proto vězte, že kdo jste z Brna či přilehlého okolí, rády vás přibereme na společnou scrapsobotu někdy na přelomu listopadu a prosince, která by se pak měla více či méně periodicky opakovat. Poprvé budeme zřejmě rychle dodělávat vánoční dárky, kalendáře a přání, později bychom se rády domluvily a tvořily mafiánské sketche. Orgnizaci si na svá bedra naložila Pettie, tak doufejme, že se jí podaří zajistit prostory a plánovaná velkolepá akce se uskuteční.

Není tomu tak dávno, kdy brněnská sekce navštívila Iťu. Ta je v rekonvalescenci po chirurgickém zákroku. Holky byly ze společného víkendu tak nadšené, že nám ostatním bylo fakt líto, že jsme nebyly s nima.

Unka? Unka se s nikým nedruží :D Zato ale jediná scrapuje jak o život a zahrnuje nás krásnými stránkami a hlavně, měsíčními sketchi. Ty se u vás těší velké oblibě a to těší nejen Unku, ale nás všechny, děkujeme!!!!

A co severomoravská sekce? Ivik nastoupila po mateřské do práce, děti do školy a do školky a nějak ztratila scrapslinu. Ale my věříme, že ta zase přijde!!! Já už taky nepatřím do stavu studentského :) Práce mě bohužel teď tak zaměstnává, že nestíhám ani spravovat naši galerii (opravdu se polepším, slibuju!!!!). Před čtrnácti dny jsme ale byly s Jíťou pozvány do Havířova na Tvořící večer v kavárně zaHRAda. Pomáhaly jsme holkám (které vede Alchita – děkujeme za pozvání a úžasný večer!!!) s tvorbou minialb. Byly fakt šikovné a vzniklo plno krásný albíček. To mi tak dodalo chuť scrapovat, že jsem celý prodloužený víkend trávila mezi papíry, rollerem a razítky a byl to úžasný relax!!!


Jo, a brzy bude jedna z nás prezentovat své scrapumění v časopise. Nechte se překvapit, budeme vás informovat!

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>