Křest knihy

Knížka vyšla v pátek 14. ledna a my už se nemohly dočkat, kdy se společně sejdeme, probereme to a hlavně oslavíme. Volba tedy padla na první volný víkend, kdy mohly skoro všechny – jen Dagulka byla bohužel na horách. Naše Pražačka už je skoro externí člen, moc se těšíme, že ji uvidíme aspoň na celorepublikovém srazu.

V sobotu 22. ledna jsme se postupně sjížděly u Aktijky doma. Seveřanky se obětovaly a vstávaly o páte ráno a když dorazila i Unka z dalekých Západních Čech, konečně zase jednou byla ScrapMafie skoro pohromadě a povídání nebralo konce. Vykoupily jsme Aktijce celou zásobu knížek a rozjely jsme podpisovou akci, abysme taky měly na památku :-)

Podpisová akce na křestu knihy

Píďa přichystala úžasné překvapení. Vlastnoruční domácí dort s titulkou naší knihy, kterou nechala vytisknout na jedlý papír. Dokonce i svíčky přinesla, tak jsme si je mohly společně sfouknout a popřát naší knížce co dlouhý a hodnotný život a spokojené čtenářky.

Píďa a její dort

Narozeninový dort naší knížky - handmade by Píďa

Sfoukáváme svíčky

Ještě jsme si chvíli užívaly společného focení – jako zdatné scrapbookařky víme, že je potřeba co nejvíc fotografického materiálu, abychom se alespoň na jedné fotce tvářily všechny přijatelně. Nebo to šlo alespoň z více snímků poskládat :-)  A ještě si společné focení zopákneme na celorepublikovém srazu i s Dagulkou, ať je co scrapovat.

Fotíme se s dortem a knížkou

Nakonec došlo i na samotný křest. Přestože jsme převážně abstinentky, přece jen – na křest je šampáňo třeba. Pod ruku se nám dostal zrovna Ekulčin zcestovalý výtisk knihy, který už měl za sebou cestu na sever, pak trčel na poště a nechtěli ho vydat a teď s ní putoval zase zpátky do Brna.  Tak ho má navíc ještě památečně umáčený :-) Pro jistotu si ho nakonec u Aktijky zapomněla, aby se projel poštou ještě jednou.

Křtíme knihu

Užívaly jsme jsi až do večera.  Probraly jsme kdeco, připravily na celorepublikový sraz nějaké hry a soutěže, prohrabaly Aktijce obchůdek horem dolem, obdivovaly jsme Big Shot a krásné výseky, které tvoří – prostě úžasně strávený scrapbookový den ve výborné společnosti :-)

Příspěvek byl publikován v rubrice ScrapMafie. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře u Křest knihy

  1. Paráda napsal:

    :-) a takový křest má být…:-) Se mi líbí jak na té společně fotce vypadají Ekulka s Aktijkou jako dvojčata v těch pruhavaných tričkách…:-)

  2. Aktijka napsal:

    No jo, proužky jsou proužky :-) Křest se moc povedl, byla to paráda.

  3. isobelka napsal:

    Ahoj holky, knížku jsem dostala v pondělí a během dvou dnů jsem ji stihla přečíst, je moc pěkná. Gratuluji a těším se na setkání na celorepublikovém srazu. :-) )

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>