Odměna pro velké koledníky na poslední chvíli :)

Čím doma odměňujete na Velikonoce velké koledníky? My doma většinou něčím tekutým :) Ale nebyla bych to správná scrapařka, kdybych koledu velikonočně neupravila. A trvá to pár minut :)

Potřebujete:

  • bílou čtvrtku,
  • barevné papíry a čtvrtky,
  • šicí stroj (není potřeba) a kruhovou raznici
  • razítka, razítkovací polštářek, lepidlo a provázek

Nejdříve se vystřihneme visačky. V mém případě budou viset na malých sektech, takže jsou cca 5,5 cm široké a  cca 12 cm vysoké. V horní části jsem vysekla raznicí kolečko a přerylovala ohyb. Potom jsem na „visací“ část přišila zelenou čtvrtku a přes ní přelepila pruhovaný utržený papír.

Jako ozdobu jsem zvolila slepičku. Tu jsem narazítkovala na zelený papír. Na oranžový a červený papír jsem také narazítkovala slepičku, vystřihla jsem jsem těmto slepičkám tělíčko, ocas a zobák s hřebínkem. Tyto části jsem přilepila na podklad.

Teď už stačí jen visačku umístit, uvázat provázek a máte hotovo :)

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u Odměna pro velké koledníky na poslední chvíli :)

  1. katka trnka napsal:

    Krásně veselé.
    Taky jsem dělala už takové visačky na láhev, přijde mi to velmi jednoduché a přitom efektní. Ale zjednodušila jsem to, žádný stroj:-)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>